Boje u vašoj kancelariji mogu postići više nego učiniti pop! Planovi zasjenjenja vašeg stanja nadopunjuju vaš imidž kao i značajno utječu na profitabilnost radnika, inspiraciju i velikim dijelom stanja duha. Razmotrite ove obrasce koji će vam pomoći da karakterizirate stanje u vašoj kancelariji već dugo vremena.

 

Ultra ljubičasta: Najavite se Pantoneovom bojom godine – ultra ljubičastom. Razmišljeno o božanskoj nijansi ljubičaste boje, intenzivno je, zadivljujuće i unosi osjećaj sigurnosti i vitalnosti u bilo koju prostoriju. Bez obzira da li je vaš prostor nepristran ili sjajan, ova nijansa je dovoljno fleksibilna da se može uklopiti sa bilo kojim planom sjenčanja i može se koristiti u asortimanu naglašenih komada.

 

Uobičajeni tonovi: Uz biofilični plan, obrazac u razvoju koji povezuje dijelove normalnog svijeta u najprije sastavljene uvjete, nije ništa neočekivano da će se bogati prirodni tonovi naći u mješavini uredskih prostora. Kada zelenu boju uključite u opću kašu, možete napraviti olakšavajuću situaciju koja omogućava radnicima da ostanu angažovani i efikasni u toku dana. Pomalo tamne i tamne boje uklapaju se u hladan blues mogu daleko donijeti stvaranje modernog okruženja.

 

Delikatni pasteli: Pojedinci i udruge vode se umjerenim načinom života, kao i obrasci sjenčanja! Osnovne, mirnije boje, nalik na pješčano ružičastu i biserno tamnu, surađuju kako bi napravili vrhunsku, mirnu situaciju koja potiče oživljavanje i razvoj.

 

Dark is Back: Mnogi su izbjegavali korištenje mraka u svojoj unutrašnjoj strukturi, međutim sve su mračne sobe na udaru. Zatamnjenje se smatra apsolutnom potrebom, imajući u vidu činjenicu da se ugodno podudara s nizom predmeta, primjera i materijala. Od poda do krova, mračno može učiniti da svako radno okruženje izgleda glatko, stručno i prevladavajuće.

 

Od intenzivnih boja do kratkovidnih nijansi, uzorci tekuće godine mogu učiniti vašu asocijaciju istodobno poboljšavajući profitabilnost i nadogradnju stanja uma! U komercijalnim uredskim okruženjima ne možemo se pridružiti samo dijelu novih kosih boja, osim onih koji odgovaraju vašoj slici. Bez obzira da li trebate napraviti škropljenje na razdjelnicima ili uključiti sjajne priraste uz naše određivanje tekstura i pokrova razdjelnika, ključno je da zrcalite vašu jedinstvenu povezanost kroz primjere, materijale i posebno sjenčanje.

Boje utječu na svakog od nas. Svaka osoba pruža (subliminalno) osjećaje i osjećaje. Nije veliko iznenađenje da organizacije i proizvođači troše gigantske mjere novca kako bi pronašli odgovarajuće boje za svoje predmete i trgovine. Na taj način se garantira da klijenti ostaju duže u tim trgovinama i, što je još važnije, kupuju. Na sličan način ispravne misli o sjeni ureda i učinkovito odabrane boje za kancelarijsku boju mogu pomoći „dobrodošlici, nadahnuću i ojačavanju“ zemlje. To, dakle, može pomoći povećanju efikasnosti i ukidanju ponuda.

 

Mnogo je istraživanja usmjereno na utjecaje određenih boja za kancelarijske boje na rutinske uredske poslove poput sastavljanja, uređivanja, podizanja telefona, snimanja i tako dalje. Istraživanja su takođe usmjerena da se vidi učinak odabranih sjenčanja misli na prosperitet radnika, efikasnosti, izvršenja i ispunjenja. Cilj svake ove pretrage je pronalaženje najboljih boja i planova za kancelarijske boje koje mogu poboljšati napredak i izvedbu stručnjaka, posebno unutar ograničenih uredskih prostora. Svaka istraga pokazala je povezanost između temperamenta radnika i odabranog razmišljanja u sjeni ureda.

 

Evo nekoliko savjeta majstora kreativaca i terapeuta za zasjenjenje kako odabrati odgovarajuće boje za kancelarijske boje.

 

Razmotrite poslovanje – planovi neutralnih boja su najprikladniji za prave organizacije. Kako je navedeno, stanovnici prostorija na radnom mjestu će takodje odlučiti boje na radnom mjestu ovisno o njihovom karakteru. U slučaju da želite da prenesete osjećaj vitalnosti stilskom izgledu, odaberite tople i živahne boje poput žute, narančaste i tako dalje, vodeći računa da ne prevladavaju. Stručnjaci za zasjenjenje Feng shui-a većinom predlažu svijetle nijanse žute za radna mjesta jer su one korisne za inventivnost i pitanja vezana uz informacije. Za smirivanje udara, stručnjaci predlažu nijanse poput plavo-zelene i tako dalje. Za radna mjesta koja koriste planeri, autori itd., Možete odabrati nijanse poput žute, narančaste i crvene boje. Za stručnjake, upotreba prigušenih tana, ten i sivina pomaže pomaganju psihi i dodatno pomaže u fiksaciji. Hladnije boje poput plave i zelene boje smatraju se uznemirujućim zaposlenjima poput onih pravnih savjetnika, knjigovođe i tako dalje jer ove pomoći pojačavaju nered i tišinu.

Razmislite o dostupnosti sobe Za manje uredske prostore, možete odabrati boje za kancelarijske boje poput bijele, bež i tako dalje, posebno za krovove, jer to može pomoći maštanju veće prostorije. S druge strane, tamnije boje savršene su za ogromne uredske prostorije, jer ove prostorije mogu učiniti sve manjom i udobnijom.

 

Usredotočenost na uranjanje u sjene Terapeuti u boji kao što je Angela Wright dodatno brinu o potapanju sjene, za razliku od prostog samoga sjenčanja. To znači da je sila sjenčanja faktor koji većim dijelom utječe na rad i izvršenje radije, a ne na samu nijansu. Duž ovih linija, čvrsto i sjajno sjenčanje će ojačati, dok će se svjetlije sjenčanje s nižim uronjenjem smiriti.

 

Prijavi ovaj oglas

 

Trenutno ćemo proučiti neke nevjerovatne misli o sjenčanju ureda kao što je preporučila Angela Wright i kako nas zasipaju:

 

Plava boja osnažuje um-Angela Wright preporučuje korištenje plave boje na radnim mjestima u kojima učestvuju knjigovođe ili različiti stručnjaci koji trebaju učiniti mnogo posla. Angela u svakom slučaju, također predlaže da koristite plavu s narančastim pramenima kako biste pomogli uravnotežiti rad uma i dodati stil osjećaja.

 

Žuto osnažuje emocije – Ovo idealističko sjenčanje čini savršene boje za kancelarijske boje, jer animira savjest jednako kao i dušu. Savršeno je za modne ljude i drugačija područja na kojima je potrebna inovativnost.

 

Zelena je za ravnotežu – koristite zelenu boju u vašoj kancelariji sjeneći misli, posebno tamo gdje će novac svaki put iznova mijenjati ruke. Zelena donosi izjednačenje, tišinu i utjehu.

 

Crveni efekti Body – Red pomažu u prikazivanju fizičke kvalitete i nadogradnji. Savršen je za rekreacijske centre, radna mjesta na kojima privremeni radnici i programeri rade ili susreću kupce i različite prostore u kojima bi bilo potrebno socijalno ili prijatno okruženje.

 

Značajni fokusi na podsjećanje prilikom odabira boja za vaš ured

 

Ne postoje boje boja za kancelarijske boje. Način na koji ih koristite.

 

Odaberite koji dio ćete trebati da boje utječu: Um / tijelo / ravnoteža / osjećaji.

 

Izaberite određenu nijansu i nakon toga odaberite koliko je to izuzetno ili ponizno natopljeno.

 

Boje ne postoje u samoći. Najbolje djeluju kada su obuhvaćene različitim bojama.

 

Ovo je nekoliko vrhunskih boja boja i misli za kancelarijsko sjenčanje pomoću kojih možete podržati duh radnika i poboljšati svoje ponude.